Zdziwilam sie w zeszlym tygodniu jak Robert kupil malemu Pampersy te w duzym kartonowym pudelku bo do tej pory kupowalam 136 sztuk za 99 nok a ostatnio Robert kupil w tym samym miejscu te same pampersy za ta sama cene tylko ze w pudelku jest 126 sztuk i ciut inny maja wyglad te pampersy- na sciagaczu u nozek maja niebieskie falbanki a tamte mialy biale Te ostatnio kupione maja przy brzuszku zielony szeroki pasek a te dawne mialy bialy Hmmm...
Aga u mnie do 7 to wszyscy na nogach Moj syn to potrafi wstac o 6. Juz nie pamietam kiedy spalam do 7
A te pieluszki to tez kupuje w coopie obs 126sz za 89nok. Nawet nie wiem czy byly inne bo kupilam dopiero pierwszy raz ten karton gdyz jak wiecie moja cora to Maly gigant
Aga Meny u Ciebie to juz nie pierwszy raz slabo wyposazony Ja do sklepu piechota nie dojde tylko autem A maselko juz kupilas?
Z tym maselkiem dziewczyny hihi...
Ja zawsze tu w Norge kupuje maslo Tine bez soli bo to jedyne bez soli ale wlasnie daleko mu do smietankowego smaku polskiego masla-z drugiej strony najlepsze jest tu w NO wiec nie ma co narzekac A do pieczenia uzywam Melange uten salt og melk wlasnie-ale jak robie kruszonke do drozdzowego to tylkooo z maselka mniammmm!! Maslo polecam
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.